Translate

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Η Συντονιστική Επιτροπή Οικογιορτής Κατερίνης 2013 προσκαλεί ανοιχτά συλλογικότητες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη λειτουργία του κυλικείου της Οικογιορτής.

Η Οικογιορτή που θα  πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου είναι μια γιορτή της οικολογίας και αλληλεγγύης. Άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, πρωτοπόροι, με έντονη αγάπη για την φύση, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο, φέροντες το όραμα μιας καλύτερης, αρμονικότερης και ποιο υγιούς ζωής, έπραξαν εθελοντικά, με πλήρη συνείδηση και αυτοδιάθεση και δημιούργησαν μια γιορτή που ταξιδεύει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Το ταξίδι αυτό μετά από 8 χρόνια θα φτάσει ξανά στην Κατερίνη και θα έχει τον τίτλο ‘Όλοι Μαζί’.
Η γιορτή αυτή στοχεύει να δικτυώσει όσες και όσους ενδιαφέρονται για έναν νέο τρόπο ζωής πιο κοντά στη φύση και τον άνθρωπο. Στην οικογιορτή θα συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους βιοκαλλιεργητές, παραγωγοί παραδοσιακών προϊόντων, χειροτέχνες και ασκούντες παραδοσιακά επαγγέλματα ενώ παράλληλα θα παρουσιάσουν το έργο τους κινήματα και συλλογικότητες που δείχνουν έμπρακτα το δρόμο για μια κοινωνία αλληλεγγύης.
Για την εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών θα λειτουργήσει κυλικείο όλες τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας της γιορτής. Η Συντονιστική Επιτροπή της Οικογιορτής προσκαλεί ανοιχτά όσες συλλογικότητες συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία της εκδήλωσης και ενδιαφέρονται να στηρίξουν τη λειτουργία του κυλικείου μέσα από την προσφορά εδεσμάτων με αντίτιμο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα, το αργότερο δε μέχρι την Δευτέρα 19 Αυγούστου στο e-mail speiragis@gmail.com ή στο τηλέφωνο 697 222 19 22 (Πόπη Σουρμαΐδου). Η διαδικασία συμμετοχής και οι αποφάσεις για το είδος των προϊόντων και η παροχή τους θα αποφασιστεί σε ειδική συνάντηση της επιτροπής του κυλικείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου